anita

Anita Onderweegs-Hoeve

Mijn eerste contact met BSR verliep via Erik. Toen Erik zelf midden in zijn proces zat, was ik zwanger van ons derde kindje. Tijdens deze zwangerschap kreeg ik last van mijn bekken. Ik kwam de trap bijna niet meer op en tillen was helemaal uit den boze. Ik werkte op kantoor en zat dus veel achter mijn computer. Na een uur wist ik niet meer hoe ik zitten moest. Toch ook zelf maar eens bij BSR gaan kijken.
Verbluffend, al na een paar behandeling was de pijn zo goed als verdwenen, zelfs de trap kon ik weer soepel op en af.

Gelukkig kwam BSR op ons pad en ook Erik herstelde wonderbaarlijk. Enthousiast geworden door zijn eigen genezingsproces is Erik zelf de opleiding in Zuid-Afrika gaan volgen in 2005. Een pittige beslissing, want hiervoor moest hij wel z’n gezin 5 maanden missen (onze jongste dochter was toen net 3 maanden). Maar alle moeite is niet voor niets geweest. Bij terugkomst bouwde Erik al snel een bloeiende praktijk op met geweldige resultaten op het gebied van BSR. En het enthousiasme en de mooie resultaten werkten aanstekelijk. In 2009 ben ik zelf de opleiding in Zuid-Afrika gaan volgen en het hele gezin kon gelukkig mee. Ik heb ontzettend genoten van onze tijd in Zuid-Afrika én heel veel geleerd. Met mijn diploma op zak ben ik per 10 oktober 2009 gaan meewerken in de BSR praktijk Ermelo. Een geweldige uitdaging met veel mooi werk voor de boeg!

‘BSR is voor jong en oud, voor gezonde en minder gezonde mensen’

Meer informatie? Neem contact met ons op! Tel. 06-11 152 258