Baby’s en kinderen

Body Stress Release voor jong en oud!

Spanning in het lichaam kan bij kinderen natuurlijk net zo goed voorkomen als bij volwassenen. Baby’s kunnen na een moeilijke bevalling (denk daarbij aan een verlostang, zuignap, stuitbevalling of keizersnee) al op de wereld komen met Body Stress. Dit kan zich bij baby’s uiten in veel en ontroostbaar huilen (vaak om onverklaarbare reden), maag- en darmkrampjes, voorkeurshouding (altijd één kant op willen kijken) enzovoort.

Als deze spanning niet vroegtijdig wordt behandeld, dan kan dit resulteren dat het kindje op latere leeftijd klachten kan krijgen, zoals bedplassen, pijn in de benen, niet stil kunnen zitten enzovoort. Voor kinderen is het dus heel belangrijk dat ook zij spanningsvrij door het leven gaan om zo de klachten in de toekomst onder controle te houden.

In onze praktijk wordt veel tijd gestoken in uitleg en advies, zodat iedereen in duidelijke taal begrijpt hoe het lichaam functioneert en vooral hoe je met je lichaam moet omgaan. Ook bij de behandeling van baby’s en kinderen vinden wij het belangrijk dat bij de eerste afspraak de ouders goed wordt uitgelegd wat de behandeling exact inhoud en dat de behandeling zo licht en comfortabel is dat de baby vaak tijdens of na de behandeling heerlijk in slaap valt.

Het grote voordeel is dan ook dat vrijwel direct na een bevalling al gestart kan worden met de eerste behandeling indien nodig.

‘BSR is voor jong en oud, voor gezonde en minder gezonde mensen’

Meer informatie? Neem contact met ons op! Tel. 06-11 152 258