erik

Erik Onderweegs

Mijn eerste Body Stress Release ervaring was in 2004. Wegens ernstige rugklachten met uitstralende pijn in mijn benen kon ik steeds minder goed functioneren in het dagelijkse leven. Vele therapieën en behandelingen hadden de revue al gepasseerd maar een positief resultaat was vaak maar van korte duur. Toen ik vanuit het ziekenhuis kreeg te horen dat ze niks meer voor me konden doen (leer er maar mee leven), begon ik de moed aardig te verliezen. Onze oppas kwam toen met een folder van Body Stress Release aanzetten. Eerlijk gezegd moest ik er in eerste instantie niks van weten. Weer een andere therapie, weer mijn hele verhaal moeten vertellen, ik stopte de folder in de la met de gedachte dat ik alles al geprobeerd had, dus dit zou ook wel niet werken.

Uiteindelijk heb ik toch maar een afspraak gemaakt. Na de eerste behandeling was ik verbaasd en verrast tegelijk. Alles was zo duidelijk en logisch en de behandeling was zo licht dat ik mij erover verbaasde dat dit wat met me zou moeten doen. Na drie behandelingen werd de uitstraling in mijn been al een stuk minder, ongelooflijk! Ik ging dankzij BSR niet alleen vooruit qua gezondheid maar ook de interesse in deze techniek was gewekt.

In september van het jaar 2004 heb ik mij aangemeld voor de opleiding tot BSR practitioner in Zuid-Afrika en op 10 oktober 2005 heb ik mijn praktijk in Ermelo geopend. Geweldig om nu zelf mensen te mogen helpen met deze techniek, zoals deze techniek ook mij heeft geholpen. Elke keer weer blijf ik mij erover verbazen dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam, met een klein duwtje in de goede richting, zoveel kan bereiken. Sinds 2014 ben ik naast mijn werkzaamheden in de praktijk ook actief als docent op de Body Stress Release academie in Engeland. Fantastisch om enthousiaste mensen dit geweldige vak bij te brengen.

‘BSR is voor jong en oud, voor gezonde en minder gezonde mensen’

Meer informatie? Neem contact met ons op! Tel. 06-11 152 258